Asuminen

Haaveiletko luonnonläheisestä asumisesta, rauhallisemmasta elämäntyylistä ja turvallisesta kasvuympäristöstä lapsille? Siinä tapauksessa Pielisen Karjala on juuri oikea osoite! Helsinkiläisyksiön hinnalla saat täältä jo suhteellisen hulppean huvilan vehreällä tontilla. Palvelut ovat näppärän lähellä, kyläyhteisöt ovat vahvat, ja ystävällisten ja vieraanvaraisten karjalaisten seurassa tunnet aina olevasi tervetullut.

Valtimon kunta voi ylpeillä koskemattomalla luonnolla ja kauniilla vaaramaisemillaan. Tänne pientalon saa rakentaa omien suunnitelmiensa mukaan. Kirkonkylällä ja maaseudulla on tontteja myytävänä, ja sympaattisista vanhoista koulurakennuksista voi käsistään taitava tehdä itselleen omannäköisensä kodin.

Nurmes houkuttelee idyllisellä asuinympäristöllään ja laajojen erämaa-alueiden läheisyydellä. Nurmeksen Vanhasta Kauppalasta tehdään etätyö- ja pienyrityspuisto jossa asuminen, työ ja palvelut yhdistyvät.

Ruunaan koskista ja Kolin kansallismaisemista tunnettu Lieksa tarjoaa viihtyisiä asumisvaihtoehtoja laidasta laitaan. Lieksanjoen jokirantaan, kauniin kaarisillan läheisyyteen nousee lähitulevaisuudessa omakoti- ja rivitaloja. Palveluihin on lyhyt matka, Lieksanjoessa kaloja saa narrata vapaasti ja kauniit ulkoilureitit ovat ällistyttävän lähellä. Ja jos yrittäjyys kiinnostaa, on Lieksassa vuokrattavissa toimisto- ja teollisuuskäyttöön sopivia tiloja. Myös vapaa-ajan asuntoja ja taloja piisaa, esimerkiksi Kolin kauniissa ympäristössä sekä takavuosien loma-asuntomessualueella. Parhaassa tapauksessa sinäkin huomaat palaavasi vuosi toisensa jälkeen seutumme mahtaviin maisemiin!

Käy tutustumassa ja löytämässä oma unelmasi:

tonttiporssi.visitkarelia.fi