Ostetaan omalta seudulta –kampanja pyrkii yhteismarkkinoinnilla lisäämään Pielisen Karjalan yritysten vetovoimaa, sekä muistuttamaan asiakkaille, että eurot on hyvä laittaa kiertämään omalla kotiseudulla. Tällä halumme myös vahvistaa oman alueemme yritysten yhteistyötä, sekä oman ja toistemme osaamisen arvostusta.

Mukaan kampanjaan toivotaan kaikki Pielisen Karjalan yritykset ja yhteisöt, niin palveluja kuin tavaraa tarjoavat. Yhteismarkkinointi kohdistetaan oman seutukunnan asukkaille, yrittäjille sekä matkailijoille, esim. venäläisille turisteille.

Kampanjan tunnukseksi on suunniteltu yhteinen ilme, karjalan värit ja palvelualttiutta kuvaavat hymyilevät kasvot. Tunnukset näkyvät kynnysmatoissa sekä muovikasseissa joita yritykset voivat hankkia omakustannushintaan.

Yritysten on mahdollista käyttää markkinoinnissaan kampanja-logoa ja markkinointi ilmettä. Kaikki aineisto on ladattavissa maksutta sähköisessä muodossa näillä sivustoilla. Kampanja lanseerataan Juuan, Lieksan, Valtimon ja Nurmeksen joulun avauksen yhteydessä.   

Tavoitteena on tehdä Pielisen Karjalan vetovoimaisemmaksi ja palveluntarjonta tutuksi niin oman alueen kuluttajille kuin matkailijoillekin. Yhteishenkeä lisäämällä saamme eurot kiertämään alueellamme ja teemme seutukunnastamme houkuttelevamman ostosalueen.

Tule mukaan: Puhu hyvää selän takana. Kehu ainakin yksi naapuriyritys päivässä. Toimitaan niin, että jatkossakin ostetaan omalta seudulta.

 

Kampanjan toteuttajina toimivat PIKES Oy:n MASVA -hanke, Mainostoimisto Aamu&Virkku, Pielisen Karjalan yrittäjäyhdistykset Lieksa, Nurmes, Valtimo ja  Juuka sekä Lieksan kaupunkikeskusyhdistys ry.